BADKAMERS

BADKAMERS

BADKAMERS

www.bouwwerkenstevendaems.be

Steven Daems en zijn team zorgt voor alle badkamerrenovaties en vernieuwingen van badkamers.  Gestart wordt er met de afbraak van de oude badkamer en het verwijderen van alle bouwafval.  Indien gewenst worden de vloer- en wandtegels verwijderd.  Mocht het nodig zijn worden er leidingen verlegd en chape- en bezettingswerken in de badkamer uitgevoerd.  Nadien worden de toestellen geplaatst, wordt alles aangesloten en afgewerkt en is je nieuwe badkamer klaar om jarenlang van te genieten.

Contacteer ons nu voor meer advies of een gratis offerte voor de renovatie van je badkamer.  Je zal aangenaam verrast zijn door onze scherpe prijzen.

VLOER- en TEGELWERKEN

www.bouwwerkenstevendaems.be

De uitstraling van een kamer wordt vooral bepaald door de vloer en wanden.  Daarom is het belangrijk om een tegelvloer te kiezen die past bij de stijl van je woning en die een aangenaam wooncomfort geeft.  Grote tegels in een effen kleur voor een modern en strak interieur.  Of een tegel met motief voor je landelijke keuken.  Een tegelvloer is makkelijk te onderhouden en slijtvast.  Ook de trap in je huis bekleden we met tegels indien gewenst.  Muurtegels in alle kleuren, maten en motieven plaatsen we in je badkamer, toilet of keuken.  Indien nodig egaliseren we de ondergrond voordat we kunnen betegelen.  Contacteer ons voor meer informatie.

KARWEIWERKEN

www.bouwwerkenstevendaems.be

Steven Daems voert alle karweiwerken uit in en rondom je woning.  Kleine klussen maar ook grote projecten worden steeds uitgevoerd binnen de afgesproken termijn.  Ook voor kleine klussen waar je soms moeilijk een vakman voor kan vinden.  Het chappen van één enkele kamer of het bezetten van enkele kamers vormen geen enkel probleem.  Het vernieuwen van sanitair of het verplaatsen van een muur.  Samen bekijken we wat er gedaan moet worden en we kunnen advies geven over de beste aanpak.  Vraag vrijblijvend meer informatie.  Twijfel je of de klus geklaard kan worden? Bel ons dan zeker. Geen karwei is te groot of te klein voor Steven en zijn team.

BADKAMERS

VLOER - EN TEGELWERKEN

KARWEIWERKEN

Onze specialiteit: badkamerrenovaties van A tot Z

Laar 218 - 2440 Geel
0494 / 800 363
www.bouwwerkenstevendaems.be
info@bouwwerkenstevendaems.be
stevendaems72@gmail.com
www.bouwwerkenstevendaems.be
Laar 218 - 2440 Geel
0494 / 800 363
info@bouwwerkenstevendaems.be
stevendaems72@gmail.com